Doe mee

Gebruik hetinschrijf formulierom je aan te melden als je lid wilt worden na je 3 gratis proeflessen.
Je hoeft je niet aan te melden voor een proefles.

Proefles altijd gratis

Proefles altijd gratis

Omdat Ping Pong Alkmaar een sportvereniging is die toegankelijk is voor iedereen, bieden we lidmaatschappen aan die flexibel opgezet zijn en de vrijheid bieden om te sporten zoals jij wilt. We bieden als een van de weinig sportverenigingen in Alkmaar het Pay & Play lidmaatschap aan. Als je de smaak te pakken hebt kun je een half jaar of jaar lidmaatschap afsluiten bij ons. Je kiest voor 2, 3 of 4 per per week trainen. De eerste drie proeflessen zijn altijd gratis. Zo kun jij ontdekken hoe leuk tafeltennis is en de sfeer proeven bij onze trainingen De gemeente Alkmaar helpt kinderen die willen sporten met het betalen van het lidmaatschap. Als je hiervoor in aanmerking komt en automatisch een gratis AlkmaarPas ontvangen hebt dan krijgen jouw kinderen hun eigen pas. Op de AlkmaarPas staat een tegoed voor kinderen om sportlessen van te betalen. Je kunt dit bedrag gebruiken om de sportlessen bij Ping Pong Alkmaar te betalen. We helpen ouders en begeleiders graag als ze hier vragen over hebben. Als je in aanmerking komt maar de Alkmaarpas niet automatisch ontvangen hebt neem dan contact op met Halte Werk via https://www.haltewerk.nl/alkmaarpas

Jeugdfonds Sport en Cultuur Alkmaar

Jeugdfonds Sport en Cultuur Alkmaar

Is het bedrag op de AlkmaarPas niet genoeg voor een sportvereniging of muziekles voor je kind tussen 4 en 17 jaar? Dan is er het Jeugdfonds Sport en Cultuur Alkmaar.

Pay & Play

Pay & Play

Spelers kunnen zonder vast lidmaatschap meetrainen wanneer het hen uitkomt. Jeugdspelers (4 t/m 18 jaar) betalen € 3,50 per les en volwassenen € 5. Je zit nergens aan vast en bent altijd welkom bij een van de community sessions.

Competitie

Competitie

Bij Ping Pong Alkmaar speel je competitie op verschillende niveaus. De wedstrijden worden gemiddeld 20 keer per jaar gespeeld, thuis of uit. Een wedstrijd duurt ongeveer 3 uur en vinden plaats op zaterdag. De starttijden van de uitwedstrijden variëren per club.

Pay to play

Mini-PingpongersMeisjesJeugdOld starsCommunity
€ 3,50€ 3,50€ 3,50€ 3,50€ 5,00

Lidmaatschap

Type lidAantal wekelijkse sessiesPer 6 maandenPer jaar
Jeugd Competitie spelers> 1€ 144,50€ 289,00
Senior Competitie spelers> 1€ 107,50€ 215,00
Senior Niet-Competitie spelers> 1€ 80,00€ 160,00
Jeugd Niet-Competitie spelers> 1€ 85,00€ 170,00
Jeugd Niet-Competitie spelers1€ 70,00€ 140,00

Doe mee

Gebruik hetinschrijf formulierom je aan te melden als je lid wilt worden na je 3 gratis proeflessen.
Je hoeft je niet aan te melden voor een proefles.