Het team achter Ping Pong Alkmaar

Het Ping Pong Alkmaar team bestaat op dit moment uit de volgende mensen.

Mark Smith

Coach en oprichter

Mark is de oprichter van Ping Pong Alkmaar en tevens hoofdcoach. Zijn doel is om een ware tafel tennis revolutie te beginnen in Alkmaar en Alkmaar de tafeltennis hoofdstad van Nederland te laten worden!

William Rozemeijer

Coach en secretaris

William is assistent coach en mede oprichter van Ping Pong Alkmaar. Zijn passie voor de sport en drive om te ontwikkelen betekend dat Ping Pong Alkmaar ook altijd in beweging blijft!

Ingrid van der Horst

Assistent Coach 

Assistent coach Ingrid ontfermt zich met creativiteit en liefde over de jongste leden van Ping Pong Alkmaar. Met leuke spelletjes, aanmoediging en uitdagingen voelen jonge beginners zich snel op hun gemak. Tevens is Ingrid moeder van Ping Pong Alkmaar ster Lucas.Fleur van Holst

Penningmeester

Fleur speelt zelf niet maar vindt het geweldig hoe toegankelijk tafel tennis is en ziet tafeltennis als de sport waar echt iedereen plezier in heeft. Zij draagt graag haar steentje bij aan een geweldige positieve en succesvolle tafel tennis vereniging voor iedereen.

Wellicht jij?

Allrounder bestuurslid wanted!

Wij zijn op zoek naar een 5e en zelfs 6e meedenker en/of bestuurslid! Heb jij interesse om te helpen in het opbouwen van onze geweldige vereniging en heb je goede idee├źn ? Wellicht zelfs ervaring op een organisatorisch, artistiek of financieel vlak ?? Dan horen wij graag van je! 

Kom ook pingpongen in Alkmaar!

Onze sponsors

Decathlon
Alkmaar Sport
NTTB
Maxes
Vink
Bruines & Erkamp