Het team achter Ping Pong Alkmaar

Het Ping Pong Alkmaar team bestaat op dit moment uit de volgende mensen.

Mark Smith

Coach en oprichter

Mark is de oprichter van Ping Pong Alkmaar en tevens hoofdcoach. Zijn doel is om een ware tafel tennis revolutie te beginnen in Alkmaar en Alkmaar de tafeltennis hoofdstad van Nederland te laten worden!

Ingrid van der Horst

Bestuurslid, vertrouwenspersoon en assistent coach 

Assistent coach Ingrid ontfermt zich met creativiteit en liefde over de jongste leden van Ping Pong Alkmaar. Met leuke spelletjes, aanmoediging en uitdagingen voelen jonge beginners zich snel op hun gemak. Tevens is Ingrid moeder van Ping Pong Alkmaar ster Lucas. Ingrid is sinds 2020 ook vertrouwenspersoon voor Ping Pong Alkmaar.Rob van der Horst

Secretaris

Hallo, ik ben Rob van der Horst, vader van Lucas en secretaris van de vereniging. Toen Mark en Fleur de vereniging oprichtten in 2018 en ik zag met hoeveel passie zij zich voor de kinderen inzette wilde ik ook graag helpen. Ik werk graag samen om de doelstellingen van Ping Pong Alkmaar na te streven. Het is heel erg leuk om met een goed bestuursteam te werken aan een gezonde open vereniging;  als ik kijk naar de vrolijke en soms fanatieke gezichten van de kinderen (en ouders!) weet ik zeker dat we op de goede weg zitten!  

Fleur van Holst

Penningmeester

Fleur speelt zelf niet maar vindt het geweldig hoe toegankelijk tafel tennis is en ziet tafeltennis als de sport waar echt iedereen plezier in heeft. Zij draagt graag haar steentje bij aan een geweldige positieve en succesvolle tafel tennis vereniging voor iedereen.

Peter Stoop

Vrijwilliger/organisatie

Peter is de vader van speler Ivo en denkt en werkt graag mee, met het realiseren van de doelen van Ping pong Alkmaar. Hij zegt : "Ik vind het mooi dat de jongens en meiden samen de club maken. Een club voor iedereen met een sportieve missie."

Wellicht jij?

Allrounder bestuurslid wanted!

Wij zijn op zoek naar een 6e meedenker en/of bestuurslid! Heb jij interesse om te helpen in het opbouwen van onze geweldige vereniging en heb je goede ideeën ? Het liefst met ervaring op financieel en/of organisatorisch vlak? Dan horen wij graag van je! 

Kom ook pingpongen in Alkmaar!

Onze sponsors

Decathlon
Alkmaar Sport
NTTB
Ludo stucadoors
Soepp.nl
Toneeluitgeverij Vink
Bruines & Erkamp
Website laten maken? PrimaSite!