We mogen weer!

Beste spelers & ouders/verzorgers spelers,

Het is zover! Na bijna 8 weken stilte kunnen we weer beginnen met trainingen geven! We zijn enorm blij dat we weer samen mogen komen om te sporten, hoewel dit er wel flink anders uit zal zien dan wat we gewend zijn.

We hebben aan de gemeente moeten voorleggen hoe wij voorstellen corona-safe trainingen te kunnen geven, en hiervoor moeten wij als vereniging aan veel regels voldoen. Het meest belangrijke is dat we deze regels niet alleen kunnen handhaven. Jullie (zowel de ouders als de spelers) moeten ons daarbij helpen. Daarom vragen we jullie  de regels en documenten goed door te lezen en je er aan te houden. 

Alleen met elkaar kunnen we de trainingen door laten gaan en hopelijk werken naar een terugkeer naar de binnenlessen! 

 In deze mail vind je informatie over wat er komt kijken bij de nieuwe manier van trainen, te beginnen met een kort overzicht van de belangrijkste punten 

In het kort

  • ·  Trainingen starten weer op woensdag 13 mei (morgen!)
  • ·  Er zijn voor iedereen gedragsregels opgeteld, zorg dat je ze kent (zie bijlage).  
  • ·  De trainingstijden zijn aangepast en we hebben de groep moeten onderverdelen in 2 groepen op basis van leeftijd. Hieronder meer informatie.  
  • ·  We mogen niet binnen trainen, dus er komen aangepaste trainingen op het buitenveld. Hieronder meer informatie
  • ·  De gymzaal is gesloten dus kleed je thuis om en ga nog even naar de WC. In hoge nood kan de sleutel voor het toilet gevraagd worden aan de corona toezichthouder.
  • ·  Het is verplicht één extra volwassene aanwezig te hebben die toezicht houdt op het naleven van de spelregels (de corona toezichthouder, herkenbaar aan oranje vestje). In principe   is dit Ingrid of iemand anders van het bestuur. Indien dit niet lukt zal er een vrijwilliger gezocht worden onder de ouders. Hopelijk kunnen we dan op jullie rekenen!
  • ·  Om mee te doen aan de trainingen is het nodig je de dag van tevoren aan te melden.  Deelnemen aan trainingen betekent dat je jezelf aan de nieuwe spelregels houdt (zie bijlage   van deze mail)

Nieuwe trainingstijden:

Woensdag 15.30-16.30 : Spelers t/m 12 jaar

Woensdag 16.45-17.45 : Spelers 13 t/m 17 jaar

Vrijdag       15.30-16.30 : Spelers t/m 12 jaar

Vrijdag       16.45-17.45 : Spelers 13 t/m 17 jaar

Aangepaste trainingen:

Uiteraard willen we zo veel mogelijk tafeltennis aanbieden.  Tafeltennis zoals wij dat beoefenen is helaas alleen geen buitensport;  het weer gooit makkelijk roet in het eten met wind en/of regen. Dit kan tafeltennis compleet onmogelijk maken maar kan ook irritatie opleveren als we de oefeningen niet uit kunnen voeren zoals we willen. In deze gevallen organiseert Mark alternatieve, sportieve activiteiten die soms veel met tafeltennis te maken hebben maar het kan bijv. ook badminton, een stukje joggen,  frizbee of een potje voetballen worden.  Het uitgangspunt is dat we als vereniging weer samenkomen en dat onze jongeren weer gaan bewegen in groepsverband. 

Graag willen we jullie allemaal verzoeken om aandachtig de bijgevoegde 'spelregels' te lezen, het klinkt allemaal streng maar dat moeten we ook echt wezen in deze rare tijden. 

Mochten er vragen zijn aangaande bovenstaand of bijgevoegd document, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Hopelijk allemaal tot snel!

Onze sponsors

Decathlon
Alkmaar Sport
NTTB
Maxes
Vink
Bruines & Erkamp
Ludo stucadoors
Soepp.nl